Social

Multe fapte bune de Paște

Copiii unei familii din localitatea gorjeană Văgiulești au fost vizitaţi de jandarmii din cadrul Detaşamentului Motru. Din contribuţii benevole personale, jandarmii le-au achiziţionat şi oferit produse alimentare şi dulciuri.

 

"Familia compusă din mamă și patru copii, cu vârste între 4 și 14 ani, au primit cu bucurie vizita colegilor noştri. Vom continua acţiunile şi mâine", au transmis reprezentanţii IJJ Gorj.

Și poliţiştii locali din Târgu Jiu au iniţiat o activitate umanitară şi au fost alături de cinci familii aflate în dificultate.

Pentru a le face sărbătorile mai frumoase, poliţiştii locali le-au dăruit pachete cu produse tradiţionale.

"Astfel, au fost împărţite alimente, dulciuri și jucării, care, la fel ca şi vorbele bune şi urările oamenilor în uniformă, au adus speranță și bucurie în sufletele a 27 de copii.
Poliţia Locală Târgu Jiu vă urează tuturor sărbători liniștite, iar Lumina Sfintei Învieri să vă aducă bucurie, speranţă şi pace în suflet", au transmis reprezentanţii Poliţiei Locale.

Elly Surcel, președinta Patronatului Antreprenorilor Din Industria Infrumusețării Gorj, tunde, îmbracă și le oferă o masă bogata de Paște pentru aproximativ 30 de copii instituționalizați din Gorj. 

Împreună cu familia sa, tânăra a vrut să aducă o bucurie pe fața copiilor. Le va asigura toate cele necesare să simtă că se apropie Paștele. În plus, îi va tunde în speranța că le va insufla si lor pasiunea ei. 

"Totul in viața noastră se întâmpla cu un scop . Nimic nu este întâmplator , oamenii pe care ii cunoaștem , evenimentele cu care ne confruntam , obstacolele pe care le întâlnim pe parcursul timpului duc la formarea noastră spirituală și personală. Nu putem fi perfecți pentru toți oamenii și pe toate planurile însă putem fi oamenii potriviți pentru persoanele care apar la momentul potrivit . Ceea ce sădim la un moment dat asta vom culege. Multumesc tuturor celor care mi-au fost alături in drumul meu și au avut încredere in mine", a transmis tânăra.

Și au mai fost multe alte gesturi frumoase, iar cei care nu ați apucat să dăruiți, o puteți face în orice zi a anului.

Vizualizări: 631

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: