Politică

Motreanu și Bolojan nu candidează pentru nicio funcție în PNL

Dan Motreanu și Ilie Bolojan sunt doi lideri ai PNL care nu s-au poziționat nici de partea lui Orban, nici a lui Cîțu pentru congresul de sâmbătă. Dan Motreanu, liderul PNL Giurgiu, organizația partidului cu cel mai mare scor la parlamentare, transmite un mesaj dur înaintea congresului liberalilor.

Acesta susține că „un partid în care loialitatea se manifestă față de persoană și din ce în ce mai puțin față de principii, valori, reguli și care se plasează departe de electorat, nu este pe un drum bun”.

Dan Motreanu menționează că nici el, nici liderul PNL Bihor, Ilie Bolojan, nu candidează la nicio funcție la congres. „Deși nu s-a făcut nicio evaluare în PNL după alegerile parlamentare, realitatea este că în doar 12 județe PNL a ieșit pe primul loc. Cu siguranță am fi obținut un rezultat mai bun la alegeri, dacă unii colegi s-ar fi implicat cu aceeași pasiune, cum au făcut-o în lupta pentru funcții în partid”, susține Motreanu într-un mesaj transmis pe Facebook.

Liberal de 30 de ani, acesta critică modul în care partidul a fost preluat de oameni fără rezultate. “Nu este normal să avem în conducerea națională a PNL oameni care nu au fost confirmați de votul cetățenilor în propriile județe. Cum nu este normal ca vicepreședintele regional să nu provină din prima sau a doua dintre cele mai performante filiale ale regiunii. Ce model poate reprezenta pentru celelalte organizații, altul decât al eșecului și al “combinagiilor”?! Ce înseamnă ”echipa câștigătoare” atunci? Pe cine au învins?”, a mai postat Motreanu.

Vizualizări: 911

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: