Diaspora

Motrean acuzat de dublă crimă la Bristol

Doi români sunt acuzați că au ucis două persoane în Bristol. Este vorba de Ionuț-Valentin Boboc, în vârstă de 21 de ani, și motreanul Iacob-Bebe Chers, în vârstă de 45 de ani, fost instructor de arte marțiale în Târgu Jiu, cu rezultate importante în plan sportiv.

Cei doi au fost duși în fața Curții Magistraților din Bristol (Anglia), acuzați că l-au ucis pe Fahad Hossain Pramanik și un al doilea bărbat, rămas neidentificat.

Cadavrele celor doi bărbați au fost găsite într-o casă de pe Wood Street, din Bristol, duminică, 12 septembrie, la prânz. Boboc și Chers ar fi ucis bărbații cu o zi înainte.

Conform presei engleze, cei doi suspecţi au fost audiaţi separat şi au avut la dispoziţie traducători. Boboc nu a dorit să dea declarații anchetatorilor. 

La începutul investigaţiei, un ofiţer din cadrul Poliţiei oraşului Bristol a declarat că cercetările se vor face într-un mod rapid şi că se efetuează cercetări pentru a se afla cum au murit: „Este o investigaţie rapidă, iar preocuparea nostră este să aflăm cum şi de ce au murit aceşti doi bărbaţi. Procesul formal de identificare este în curs, dar credem că una dintre victime este un om local. Prioritatea noastră va fi să informăm mai întâi rudele înainte de a furniza orice alte detalii despre oricare dintre victime“.   

Oamenii legii au examinat imagini surprinse de camerele de supraveghere video şi au audiat mulţi martori. 

 

 

Vizualizări: 5,889

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: