Eveniment

Motociclist rănit în urma unui accident rutier

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp, pe raza localității Bumbești Jiu. În evenimentul rutier au fost implicate o mașină și o motocicletă. 

Din primele date, se pare că motociclistul a suferit leziuni. La fața locului au ajuns și pompierii.

”Am fost solicitați să intervenim la un accident rutier produs pe raza localității Bumbesti Jiu în care au fost implicate o motocicletă și un autoturism, în urma căruia a rezultat rănirea motociclistului”, a transmis ISU Gorj. 

Bărbatul de 33 de ani a fost transportat la spitalul din localitate pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. Este conștient, însă prezintă multiple leziuni.

Actualizare: IPJ Gorj a făcut precizări legate de modul în care s-a produs accidentul rutier. ”Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 53 de ani din orașul Bumbești-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 din direcția Petroșani - Târgu-Jiu, a efectuat virajul la stânga, fără a acorda prioritate de trecere unui motociclu, condus de un bărbat de 33 de ani din municipiul București, acroșându-l frontal. În urma coliziunii, motociclul a fost proiectat în șanțul pluvial situat la marginea drumului, pe sensul său de deplasare”, a transmis IPJ Gorj.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 2,419

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: