Eveniment

Monica Macovei dă vina pe motociclistul lovit de mașina ei

Un motociclist a fost grav rănit, sâmbătă după amiază, în Mangalia, lovit de mașina condusă de fostul ministru al Justiţiei, Monica Macovei.

Ea a explicat că mergea pe banda potrivită, nu pe contrasens, cum au arătat primele cercetări ale Poliției, iar motociclisul a intrat din plin în aripa stângă a maşinii, moment în care au fost declanşate airbags, iar cauciucul din stânga, faţă, s-a spart. 

 

Macovei a postat un mesaj din care pare mai îngrijorată de șocul ei, decât de soarta motociclistului rănit, având grijă să sublinieze că acesta a fost de vină.

 „Mulţumesc tuturor celor care v-aţi gândit la mine. Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de şoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea şi nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin in aripa stângă a maşinii, moment in care airbags s-au declanşat, cauciucul din stânga faţă s-a spart. Nu am pierdut controlul maşinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga faţă, maşina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetaţie. Sper ca motociclistul sa îşi revină, de câteva ore încerc sa obţin informaţii despre starea lui”, a scris Monica Macovei, sâmbătă pe Facebook.

Conform primelor cercetări, într-o curbă, conducătoarea auto a pătruns pe contrasens şi a intrat în motociclistul care circula din sens opus, a arătat IPJ Constanța.

Vizualizări: 849

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: