Social

Peste 3 milioane de euro daune plătite după cutremurele din Gorj

În urma cutremurelor care s-au produs în Gorj la începutul acestui an s-au înregistrat mii de dosare de daună.

În Gorj au fost înregistrate câteva mii de dosare de daună după cutremurele care au avut loc la începutul acestui an. Majoritatea celor afectați de aceste cutremure s-au văzut nevoiți să ceară despăgubiri de la asiguratori pentru a-și putea remedia problemele apărute, majoritatea la structura caselor. 

Suma plătită de asiguratori depășește trei milioane de euro la nivel național pentru cutremurele care au avut loc în Gorj și Arad.

Directorul general al PAID România, Nicoleta Radu, a precizat că, în urma cutremurului din Gorj, au existat aproape 2.000 de dosare de daună și s-au plătit peste 3 milioane de euro daune.  ”În România au avut loc evenimentele din Gorj și Arad. Este greu de crezut și foarte puțină lume știe că după cutremurul din Gorj au fost aproape 2000 de dosare de daună pe care le-a gestionat PAID și am plătit peste 3 milioane de euro daune. Pentru evenimentul din Arad, care a părut cu impact mic, avem și acolo aproape 500 de dosare de daună, iar până acum am plătit peste 2,5 milioane de lei”, a precizat Nicoleta Radu.

Primele cutremure au avut loc în Gorj în luna februarie, când s-a înregistrat și cea mai puternică mișcare tectonică din acest an, de 5,7 grade pe scara Richter. Ulterior cutremurele au devenit o obișnuință dar au scăzut în intensitate.

Vizualizări: 599

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: