antiVirale

Momentul în care bea căruțașul, dar se îmbată calul

Un cal rămas nesupravegheat în fața unui bar din Slătioara, județul Vîlcea, a luat-o la goană pe șosea, cu tot cu căruță. A alergat de bezmetic peste 35 de kilometri, fiind oprit abia la Bumbești Pițic, în județul Gorj. Și asta fiindcă un echipaj radar aflat în zonă a sesizat depășirea limitei de viteză a unui atelaj neînmatriculat! 

Mai mulți șoferi au surprins imagini pe traseu. Calul a trecut de multe ori și pe contrasens, dar norocul a făcut să nu se întâmple niciun accident grav.

Băbăligea Bogdan, șofer, a declarat la Antena 1 că pe drum au fost acroșate 18 mașini. “Am observat căruţa fără căruțaș pe raza comunei Slătioara. Am mers o perioadă de timp în spatele ei, o porțiune de 5 km. Pâna la urmă am depășit-o și făceam semn celorlați participanți la trafic să elibereze carosabilul. Am reușit să prindem calul după 30 km, pe raza comunei Bumbesti Pițic, județul Gorj. Pe tot parcursul drumului a acroșat 18 autovehicule”. La Poliția din Gorj ar fi ajuns însă o singură plângere. Restul probabil s-au plâns la Vâlcea.

Căruțașul era un puști de 15 ani, care nu a reușit să dea prea multe explicații în urma incidentului, dând efectiv vina pe cal. Menționăm că animalul a refuzat să sufle în aparatul etilotest, fiind ulterior invitat la prelevarea de probe biologice.

Revenim cu detalii, când și-o reveni căruțașul!

Vizualizări: 4,461

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: