antiVirale

Marile festivaluri, reluate cel mai devreme pe 1 august

Iubitorii de festivaluri mai au de aşteptat, organizarea unor astfel de evenimente fiind luată în calcul după 1 august. Posibilitatea ca festivaluri precum Untold sau Nervesea să se desfăşurare anul acesta este una mică, chiar dacă recent s-au luat măsuri de relaxare. 

"Am spus din primul moment, când am discutat la Cluj şi când am discutat pe litoral, şi erau acolo reprezentanţii celor de la Untold. Putem vorbi despre evenimente mari după 1 august. Vorbeam despre acele festivaluri după 1 august, ideea era să fie după 1 august. În acest moment vorbim de tipul de concerte care se pot face până la 1 august şi acestea sunt condiţiile luate în calcul până la 1 august. După 1 august putem discuta despre alte evenimente", a declarat Florin Cîțu, premierul României. 

Acesta spune că lucrurile se prezintă mult mai bine ca acum două săptămâni, ele avansând în direcţia bună. "Ceea ce am anunţat acum arată că au avansat lucrurile. Până acum vorbeam de 1 august, acum putem sa avem chiar si inainte de august, 1 iunie sau 1 iulie. Deci cred că lucrurile arată mai bine decât arătau acum două săptămâni din acest punct de vedere", a spus Florin Cîţu.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 392 cazuri noi de persoane infectate, fiind cel mai mic număr de la începutul anului. De la începutul pandemiei au fost confirmate 1.072.291 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

1.026.299 de pacienți au fost declarați vindecați.

Vizualizări: 1,098

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: