Eveniment

Moarte subită la doar 29 de ani din cauza epuizării

Un tânăr plecat la muncă în Elveția și care se pregătea să își susțină doctoratul în România a murit subit la doar 29 de ani.

Răzvan Airineiera fiu de preot și se descurcase bine în școală acum el pregătindu-se să-și dea doctoratul în timp ce muncea în Elveția. La doar 29 de ani însă s-a stins subit din viață în una unui infarct. 

De la bucuria încheierii cu succes a studiilor s-a ajuns la o tragedie fără margini în familia preotului din Suceava. Răzvan Airinei avea toată viața înainte și planuri mărețe după ce devenea medic. Din primele informații, el s-ar fi stins din cauza unui infarct iar cauza ar fi fost epuizarea În Elveția, el deținea funcția de manager la un hotel. 

În ultima vreme, sunt tot mai mulți tineri care mor subit, în urma unui infarct. Medicii au și o explicație pentru această situație. De vină ar fi stilul de viață bazat pe nopți nedormite, hrană proastă sau munca peste puterea de susținere a organismului iar toate acestea ar cauza extenuare, care se soldează cu deces.

Moartea subită înseamnă survenirea opririi cardiace într-un mod neaşteptat, la un pacient la care nimic nu anunţa lucrul acesta, la care nu se ştia bolnav înainte, care nu avea o suferinţă înainte.

Vizualizări: 4,182

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: