Eveniment

Ipoteză incredibilă: înjunghiat de fiul de 16 ani 

Un bărbat de 78 de ani a fost găsit mort, vineri dimineață, de fosta sa soție, iar cadavrul pensionarului prezenta urme de violență, prin înjunghiere.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că nu poate pătrunde în locuința fostului soț, din municipiul Pitești.

„La fața locului s-au deplasat echipajele specializate de pompieri, care au deblocat ușa de acces în locuință. Polițiștii care au pătruns în interior au găsit trupul unui bărbat de 78 de ani decedat de mai mult timp. În urma verificărilor efectuate de polițiști, pe trupul bărbatului au fost identificate urme de violență”, precizează, într-un comunicat, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Având în vedere faptul că, din primele verificări, există indicii cu privire la o moarte violentă, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș.

Principalul suspect în acest caz ar fi chiar fiul bărbatului, un băiat de 16 ani, despre care surse neoficiale spun că ar avea probleme cu drogurile. 

După descoperirea șocantă, a fost găsit și fiul victimei, care a ajuns la Spitalul de Pediatrie, având simptome asemănătoare sevrajului. 

În locuința în care a fost găsit bărbatul mort, mascații au intervenit în urmă cu câteva luni, ca urmare a sesizării făcute de tatăl unei fete de 14 ani, care a anunțat Poliția că adolescenta se află într-un anturaj dubios, cu alți tineri care se drogau.

Polițiști iau în calcul varianta potrivit căreia, băiatul de 16 ani ar fi organizat petreceri cu tatăl mort în casă.

Vizualizări: 1,062

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: