Politică

Mitrescu: Parcă aș vrea alegeri anticipate

Criza politică prin care trece coaliția de guvernare a readus în discuție scenariul alegerilor anticipate. Un scenariu puțin probabil, dar care ar trebui să le dea de gândit politicienilor care s-au culcat pe urechea că nu vom mai avea alegeri până în 2024.

Președintele Sindicatului Energia Rovinari, Constantin Mitrescu, a spus că ar vrea alegeri anticipate, să vadă cum își schimbă politicienii discursul politic. “Parcă aș vrea ca această criză politică să ducă la alegeri anticipate”, a spus Mitrescu. “Să îi văd eu pe politrucii ăștia din Gorj care au propus legi speciale cu ce mai vin în campanie. Mi-aș lua o lună de concediu, să le fac anticampanie”, a mai spus liderul sindical.

Mitrescu spune că a crezut în parlamentarii de Gorj, că sunt oameni serioși, dar acum îi vede cum nu mai susțin proiectul de lege pentru pensionarea mai devreme a celor care au muncit în termocetrale pe cărbune și în carierele miniere.

Coaliția de guvernare este în criză după ce premierul Cîțu l-a demis pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, fără consultarea alianței USR PLUS, din care acesta face parte. Liderii USR PLUS condiționează acum rămânerea la guvernare de plecarea lui Cîțu.

Vizualizări: 1,975

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: