antiVirale

Mititelu: „O să o invit pe Mădălina Ghenea la un meci din Superligă!”

Recent, după ce a descoperit că Mădălina Ghenea este fan Universitatea Craiova, Adrian Mititelu a reacționat pe Facebook: „Doar FCU! Mulțumim”. Acum, înainte de meciul cu Dinamo, a spus că o va invita la un meci. „O să o invit. Întâi trebuie să vorbesc cu Dimitrov, să văd dacă o lasă”, a spus Adrian Mititelu, fără să știe că Mădălina Ghenea și Dimitrov nu mai formează un cuplu de mult timp. 

Frumoasa româncă, care recent s-a despărțit de tenismanul Grigor Dimitrov, a recunoscut că, în copilărie, ținea cu Universitatea Craiova, datorită tatălui ei. „Tatăl meu a fost un jucător la Dinamo Slatina, echipa din orașul meu natal. A fost foarte bun, dar după șapte ani s-a accidentat și a trebuit să renunțe la carieră. Este fan Universitatea Craiova și așa am crescut și eu. Când eram mică mergeam cu fularul Craiovei prin casă”, spunea în trecut Mădălina Ghenea pentru italienii de la Corriere delloSport.

În martie 2018, la partida amicală dintre România și Suedia, scor 1-0, Mădălina a postat pe Instagram o fotografie în care își declară dragostea pentru Peluza Sud '97 a Craiovei, care a rămas alături de formația patronată de Adrian Mititelu, care a urcat până în Liga 1. 

Vizualizări: 387

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: