Social

Mititelu a dezvăluit ce jucător vrea FCSB de la Craiova

Patronul oltenilor, Adrian Mititelu, a anunțat de ce patronul lui FCSB are o altă strategie când spune că îl vrea pe Bahassa.

Gigi Becali a anunțat că de la FC U Craiova l-ar transfera pe Yassine Bahassa, nu pe Juan Bauza, dar Adrian Mititelu a reacționat și i-a tăiat aripile latifundiarului din Pipera.

Patronul celor de la FC U Craiova e convins că Gigi Becali l-a lăudat pe francezul de 31 de ani și i-a scăzut din valoare lui Juan Bauza tocmai pentru că interesul lui este argentinianul de 27 de ani.

„Bahassa nu poate pleca liber, are contract cu noi. Am văzut că e lăudat de patronul FCSB, dar știu eu ce vrea el în realitate. Bate șaua… El îl vrea, de fapt, pe Bauza. Îmi face mie prețurile, dar nu merge așa cu mine. Înțelegem și noi fotbalul”, a declarat Adrian Mititelu, după ce Gigi Becali a dezvăluit că nu este interesat de Juan Bauza, ci că Yassine Bahassa este singurul fotbalist de la FC U Craiova pe care l-ar transfera la vicecampioana României.

Cotat de site-urile de specialitate la 700.000 de euro, Yassine Bahassa a ajuns la FC U Craiova pe 1 iulie 2022, după ce ultima dată jucase la Quevilly Rouen.

În tricoul formației din Bănie, fotbalistul în vârstă de 31 de ani a jucat în 44 de meciuri, a dat cinci goluri și a oferit opt pase decisive.

Vizualizări: 594

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: