Eveniment

Minoră sechestrată și lăsată fără telefon

O minoră de 17 ani a sesizat marți seară poliția cu privire la faptul că ar fi fost amenințată de către o persoană de sex masculin, care i-a sustras și telefonul mobil.

“Din cercetările efectuate, a reieșit faptul că minora ar fi stabilit să se întâlnească cu o persoană necunoscută, de sex masculin, în incinta unui imobil din municipiul Târgu Jiu, iar după aproximativ 2 ore, aceasta i-a solicitat să plece, moment în care barbatul ar fi lipsit-o de libertate”, a comunicat IPJ Gorj.

Fata ar fi mers cu bărbatul, împotriva voinței sale, către un loc de cazare de pe raza municipiului Târgu Jiu, ocazie cu care s-ar fi oprit la o terasă, situată pe strada Victoria. 

“La intrarea in local, bărbatul i-a solicitat să-și lase telefonul mobil pe masă, pe care și l-ar fi însușit, ulterior părăsind incinta terasei”, a mai precizat poliția.

În urma investigațiilor desfășurate de către polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroului de Investigații Criminale, a fost identificată persoana banuită de săvârșirea infracțiunilor, în persoană unui tânăr, de 27 de ani, din comuna Obârșia, județul Olt, în acest sens fiind organizat un flagrant.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie calificată.

“Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activității infracționale a tânărului, care a fost condus la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu. Față de acesta urmează a fi dispuse măsurile legale” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

După audieri, tânărul a fost reținut 24 de ore.

Vizualizări: 1,616

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: