Eveniment

Acoperiș distrus de un obiect căzut din cer

Autoritățile din Hunedoara au primit marți un apel la 112, prin care s-a anunțat faptul că o piatră a căzut prin acoperișul unei case din municipiul Hunedoara. 

“S-au deplasat de urgență la locul indicat o autospecială de lucru cu apă și spumă precum și un echipaj SMURD din cadrul detașamentului de pompieri Hunedoara. Concomitent, a fost alertat și trimis la locul intervenției echipajul CBRN din cadrul ISU Hunedoara, care a efectuat măsurători asupra pietrei, în urma analizei rezultând că aceasta nu prezenta pericol radiologic”, a transmis ISU Hunedoara. 

Pentru o analiză amănunțită, piatra a fost ridicată de către IPJ Hunedoara și transportată la Insemex Petroșani. 

Din fericire, mama împreună cu cei doi copii minori nu se aflau la etajul clădirii în momentul impactului, ci la parterul locuinței. 

Pagubele materiale sunt însemnate, fiind afectat acoperișul casei, plafonul unei camere și mobilierul din aceasta.

Roca are o greutate de peste 40 de kilograme şi o lungime de 30 de centimetri.

actualizare, miercuri:  "În urma cercetărilor s-a stabilit că cele două corpuri căzute la acele imobile sunt bucăți de zgură care au provenit în urma detonării, activitate desfășurată la aproximativ un kilometru de imobilele în cauză, respectiv în incinta fostului combinat siderurgic. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii de distrugere din culpă", a anunțat IPJ Hunedoara. 

 

Vizualizări: 3,192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: