Politică

Ministrul Virgil Popescu, vizită la Artego și la termocentralele Turceni și Rovinari

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a ajuns joi în judeţul Gorj. A fost la termocentralele Turceni şi Rovinari și a vizitat societatea Artego.

„Astăzi mă aflu într-o vizită de lucru în judeţul Gorj, la CE Turceni şi CE Rovinari. La CE Rovinari - Grupul 5 am discutat cu reprezentanţii CEO despre stadiul lucrărilor de modernizare”, a scris Virgil Popescu pe Facebook.

Ministrul Energiei a spus că a avut „o discuţie constructivă cu reprezentanţii sindicaliţilor din cadrul CEO pe marginea stadiului investiţiilor din Planul de Restructurare şi ce paşi sunt necesari pentru a recupera întârzierile care au apărut”.

„Le-am transmis că nu lăsăm pe nimeni în urmă. Pentru a moderniza CEO este nevoie să facem front comun”, a completat Popescu.

Premierul Nicolae Ciucă ar fi trebuit să aibă discuții la termocentralele Turceni și Rovinari, însă în program rămâne doar partea politică a vizitei. 

Delegația de la București, din care fac parte miniștrii Energiei, Virgil Popescu și Administrației și Internelor, Lucian Bode, va avea, în jurul orei 16:00, o întâlnire cu activul de partid la un restaurant de pe Insuliță. La ora 17:30 va fi organizată o conferință de presă la care va participa și premierul Nicolae Ciucă.

Vizualizări: 2,550

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: