Politică

Ministrul mincinos a demisionat

Ministrul Cercetării, Florin Roman, a demisionat din funcţie, a anunţat, miercuri, Biroul de presă al Guvernului. Asta după ce a scris cel puțin trei minciuni în CV. Demisia a venit la cererea premierului Ciucă.

Deși Roman a trecut în CV că este licențiat de două ori în Economie la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj și Universitatea Athenaeum din București, rectorul Universității Babeș-Bolyai susține că Florin Roman nu a urmat niciodată cursurile aici și nici nu este licențiat în cadrul acestei instituții.

Potrivit CV-ului publicat pe site-ul Camerei Deputaților, Florian Roman ar fi studiat la Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, între 1992 și 1996.


Facultatea cel mai recent absolvită, Athenaeum, a confirmat că Roman a urmat cursurile, dar cu un an devansat față de ceea ce ministrul scrie în CV. Roman a declarat ”2008-2011”, Athenaeum spune că ”Domnul Roman I. Florin Claudiu a urmat cursurile în perioada 2007-2010”. În iulie 2010 și-a luat licența și a primit diploma de absolvire.

Prima minciună descoperită a fost privind scrierea unei cărți, apoi a urmat și o acuzație de plagiat a unei lucrări științifice.

 

Vizualizări: 2,535

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: