Politică

​Ciucă mai verifică o achiziție Covid făcută de Raed Arafat

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a dispus Corpului de Control al Guvernului să demareze o acțiune de documentare privind achizițiile de teste de salivă la Oficiul National pentru Achizitii Centralizate si Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, a anunțat luni Executivul.


”Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a dispus Corpului de Control al Guvernului să demareze o acţiune de documentare privind achiziţiile de teste de salivă la Oficiul National pentru Achizitii Centralizate si Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă”, a transmis, luni, Guvernul. 

Majoritatea unităţilor de învăţămât din ţară nu au avut, luni, teste disponibile pentru testarea elevilor, iar în multe acestea nu au fost distribuite nici în cursul zilei. 


Mai grav este altceva, testele PCR arată că trei sferturi din rezultate pozitive ale testelor de salivă au fost greșite, adică fals pozitive. Semn că este vorba de teste cumpărate la kilogram, ca să nu spunem la tonă, care nu au nicio relevanță, pentru că rezultatele sunt greșite.

 

Vizualizări: 1,170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: