Politică

Ministru din Guvernul Ciucă, lăsat fără permis

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a încălcat legislația rutieră și a fost sancționat. Poliția i-a luat permisul după ce a fost prins cu o viteză aproape dublă față de cea legală.

Marius Budăi a fost prins circulând cu 121 km/h în localitatea vrânceană Pufeşti, unde limitarea era de 60 de kilometri la oră şi a fost amendat cu suma de 1.305 lei. Judecătorii i-au respins contestaţia la amendă, iar decizia a rămas definitivă.

Marius Budăi, Ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, va fi pieton în următoarele trei luni, după ce instanţa i-a respins contestaţia la procesul-verbal prin care a rămas fără permisul de conducere.

Actualul ministru contestase procesul verbal, menţionând în fals, în acţiunea deschisă la Judecătoria Adjud, că avea o viteză mult mai mică.

Poliţiştii din Vrancea au depus la dosar atestatul de operator radar şi buletinul de verificare metrologică pentru radarul care l-a interceptat pe ministru, inclusiv imaginile video, iar în baza lor judecătorii au respins acţiunea lui Marius Budăi.

Acesta a făcut apel, dar dosarul a avut aceeaşi soartă la Tribunalul Vrancea, decizia fiind definitivă.

În ultimii doi ani, Marius Budăi a mai avut permisul suspendat de două ori, tot din cauza vitezei în exces.

Vizualizări: 1,963

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: