Politică

Profeție: PNRR va duce la 'divorțul' dintre PSD și PNL

PSD și PNL se vor despărți în 2022 ca urmare a eșecului PNRR, afirmă europarlamentarul Eugen Tomac. „PNRR este subiectul care i-a adus într-un timp record la aceeași masă, tot PNRR va fi motivul pentru care fiecare își va scoate din lada cu zestre 'principiile' și va anunța divorțul”, a spus Tomac.

„Pe plan politic intern vom asista la un lung șir de conflicte. Atât PSD, cât și PNL vor încerca să paseze responsabilitatea între ei, neasumându-și eșecul. PNRR este subiectul care i-a adus într-un timp record la aceeași masă, tot PNRR va fi motivul pentru care fiecare își va scoate din lada cu zestre 'principiile' și doctrina și va anunța divorțul”, scrie pe Facebook europarlamentarul Eugen Tomac.

El prezintă și o listă cu „marile provocări ale anului 2022”. „La nivel global, asistăm la atacuri tot mai sofisticate asupra sistemelor bancare. Cea mai gravă amenințare pentru economiile statelor dezvoltate și cetățenii din întreaga lume este cea a unui atac cibernetic pe scara largă. Un atac digital ar putea bloca într-un timp record activitatea unor entități publice sau companii care oferă servicii vitale într-o societate. Trăim în era digitală, iar pericolele se află la un click distanță”, apreciază Tomac.

 

Vizualizări: 1,973

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: