Actualitate

Minerii fac haz de necaz: “Ne bagă elicoptere”

Salariații Complexului Energetic Oltenia comentează intens pe paginile de socializare posibila înlocuire a lui Daniel Burlan de la șefia companiei, cu Dan Iulius Plăveți, fost director al TAROM.

“Cred că ne baga elicoptere să ne ducă la muncă”, a comentat cineva. “Ne face ăsta piste, ca la aeroport”, “Dar vreun marinar sau chiar cosmonaut nu ar fi mai potrivit?”, sunt alte comentarii.

Dincolo de glume, minerii și energeticienii sunt îngrijorați de faptul că cei care vor fi numiți acum vor fi mai slabi decât cei înlocuiți.

Potrivit unor surse, ministrul Energiei, Virgil Popescu, va anunța astăzi demiterea lui Daniel Burlan și Marius Negru din Directoratul CEO, asta după ce va prezenta datele preliminare din raportul Corpului de control. Verificarea a fost dispusă după tragicul accident de muncă de marți, 17 ianuarie, de la Cariera Jilț Sud, în care au murit trei oameni.

La carierele din Jilț, oamenii nu au intrat în schimb la prima oră, cerând discuții cu conducerea și cu liderii sindicali, cu privire la mijloacele de transport din carieră.

Vizualizări: 6,205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: