Actualitate

Miner, Scrisoare Deschisă către șefa Casei de Pensii Gorj 

Daniel Dănilă, salariatul CEO care s-a pensionat anul trecut pe caz de boală, întors ieri de la București unde a fost să protesteze împreună cu colegii săi care au stat în greva foamei timp de patru zile, s-a adresat astăzi, printr-o scrisoare deschisă, directoarei Casei de Pensii Gorj.

Acesta a anunțat-o că-i va face plângere penală dacă nu va primi decizia de pensionare până la data de 3 iulie.

Daniel Dănilă are acest argument, fiindcă termenul de 45 de zile de la depunerea cererii de recalculare a pensiei, prevăzut de lege, a trecut.

Casele de pensii au emis primele decizii de pensionare pe Legea 197, la doi ani de la adoptarea acesteia.

 

 

”SCRISOARE DESCHISĂ

Către D-na Director Executiv al Casei Judeteane de Pensii Gorj 

Stimată D-na Diector Mircea Dafinescu Vasiliana, la data de 03.05.2023 am formulat si depus cerere pentru recalculare pensie (cerere de transformare a pensiei de invaliditate in pensie pentru limita de varsta ), cu nr 22964 conform Deciziei nr 2 a ICCJ pronunțată în data de 13.03.2023 și publicată în M.O., la data de 02.05.2023.

 

 

Cu toate că de la data depunerii cererii de recalculare a pensiei au trecut cele 45 de zile, termen maxim prevăzut de art. 97, alin. 1 din legea 127/2019, nu am primit raspuns din partea Casei de Pensii motiv pentru care, dacă până în data de 03.07.2023 nu voi intra în posesia Deciziei de Pensionare, imi rezerv dreptul ca pe data de 04.07.2023 să depun Plangere Penala impotriva D-voastră pentru infracțiunea de abuz in serviciu !

Cu considerațiune Danila Daniel”, a încheiat acesta.

Vizualizări: 4,783

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: