Eveniment

Mihai Dafinescu, pus în libertate

Fiul judecătoarei Elena Dafinescu, care acum doi ani era condamnat definitiv, cu executare, la 4 ani, 6 luni și 20 zile închisoare, pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, a fost pus în libertate.

"Dispune liberarea condiţionată a condamnatului Dafinescu Mihai din executarea pedepsei de 4 ani, 6 luni şi 20 zile închisoare aplicate prin sentinţa penală nr. 2642/2021 a Judecătoriei Craiova. Dispune punerea de îndată în libertate a contestatorului condamnat Dafinescu Mihai de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr. 2873/2022 emis de Judecătoria Craiova, dacă nu mai este deţinut în baza altui mandat", se arată în decizia de astăzi a Tribunalului Dolj.

Pe 19 august 2020, Mihai Dafinescu a lovit mortal cu mașina o femeie de 52 de ani din Novaci, care se întorcea acasă de la muncă, însoțită de fiul ei adolescent. 

Mihai Dafinescu a fugit de la locul accidentului și s-a predat a doua zi la poliție. Deși trecuseră multe ore de la accident, încă mai avea urme că a consumat alcool.

Vizualizări: 2,290

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: