Eveniment

Microbiști gorjeni, agresați la Craiova

Cinci gorjeni, suporteri ai FCU Craiova, au fost agresați duminică de suporteri de la CS Universitatea Craiova. 

„În cursul acestei zile, polițiștii Secției 1 Craiova au fost sesizați de un bărbat de 33 de ani, din comuna Fărcașești, județul Gorj, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Ecaterina Teodoroiu, din Craiova, a fost agresat fizic de mai multe persoane, care purtau însemnele unei echipe de fotbal din Craiova. Din primele cercetari, polițiștii au stabilit faptul că, pe strada respectivă, ar fi izbucnit un conflict spontan între 5 persoane din judetul Gorj și alte persoane, care nu au fost găsite la fața locului. În urma conflictului, 3 persoane din cele 5 din judetul Gorj ar fi fost agresate fizic, fără a necesita acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânta l IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu. 

Gorjenii au declarat faptul ca le-au fost luate fularele de la gât și că, în urma altercației, au pierdut un rucsac în care se afla un telefon mobil. 

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și furt și continuă cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt.

Vizualizări: 3,889

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: