Social

Metodă nouă: cum vrea Spitalul Județean „să momească” medicii cardiologi

Spitalul Județean din Târgu Jiu se confruntă, în continuare, cu lipsa specialiștilor! Deși situația trenează de mai multă vreme, conducerea unității nu a reușit să găsească o soluție care să-i atragă pe specialiști spre secțiile unde se lucrează cu deficit de personal.

O ultimă „găselniță” tocmai a fost postată pe site-ul instituției. Spitalul organizează selecție de oferte în vedere atribuirii contractului de prestări „Servicii medicale de specialitate- medic specialist cardiolog”.

Practic, medicii sunt „invitați” să transmită, prin intermediul unei oferte, ce sumă ar vrea ei să primească, din partea spitalului, pentru orele pe care le vor lucra în secția de Cardiologie. În anunțul postat de conducerea unității medicale se face precizarea că aceste contracte vor fi atribuite medicilor care pretind cea mai mică remunerație. 

Contractele se vor încheia pe perioadă determinată, până la 31.12.2023, cu posibilitate de prelungire, prin acte adiționale, iar în cazul în care posturile cu pricina vor fi ocupate prin concurs, contractele vor înceta. 

 

Vizualizări: 863

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: