Social

After school la țară, un real succes. Zeci de copii îl frecventează zilnic!

Stau la sat, dar au condiții ca la oraș! Aproximativ 30 de copii din comuna Bălești merg, zilnic, la after school-ul din localitate. Astfel, în timp ce părinții sunt la serviciu, copiii beneficiază de toate condițiile, într-un spațiu modern, menit să le dezvolte creativitatea și inteligența.

After school-ul din comuna Bălești funcționează doar pe timpul școlii. Prin urmare, astăzi, și-a deschis, din nou, porțile. 

„La After School în Bălești, cei mici beneficiază de supraveghere în afara orelor de școală, ajutor și sprijin la teme și oportunități de dezvoltare, recreere și odihnă. În total, avem aproximativ 30 de copii înscriși la acest after school. Sunt copii de la școala primară I-IV. Pentru a veni în sprijinul părinților, le oferim micuților o masă caldă din partea primăriei”, a declarat Mădălin Ungureanu, primarul comunei Bălești.

În viitorul apropiat, în Bălești se vor mai construi o creșă și o grădiniță cu program prelungit. Astfel, a afirmat primarul Mădălin Ungureanu, se vor acoperi toate nevoile locuitorilor din comuna Bălești pe acest segment. 

 

Vizualizări: 934

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: