Politică

Mesajul lui Weber pentru Iordache: Să lase baletul și să intre în bătălie 

"Să lase baletul, promisiunile și să intre în bătălie să-și vadă adevărata valoare!" Acesta e mesajul deputatului Mihai Weber pentru Ion Iordache pe care îl încurajează chiar să-și asume candidatura pentru șefia Consiliului Județean. 

Mihai Weber a mai punctat, la Radio Infinit, că e sigur că PSD va câștiga detașat alegerile locale în județ. "Și când a preluat organizația a spus că va câștiga șefia Consiliului Județean. Acum să-și asume o candidatură pe bună dreptate, să intre în bătălie și să vadă adevărata valoare. Să termine cu baletul, cu promisiunile și să intre în bătălie să-și vadă puterile. E lipsit de credibilitate. Dacă ai fost la patru organizații politice în trei ani e clar că oamenii nu mai stiu ce să aleagă și acum își vede și el adevărata valoare", a declarat Mihai Weber.

Alegerile din acest an i-ar putea face probleme senatorului Ion Iordache mai ales dacă ținem cont de hotărârile luate de șefii săi de partid. Pe de o parte, Iordache, ca lider de organizație, e forțat să-și asume fie candidatura la Primăria Târgu Jiu, fie la Consiliul Județean. Dacă rezultatul va fi prost, nu va mai putea candida la parlamentare și organizația riscă să se dizolve.

Vizualizări: 2,440

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: