Social

Medici tineri în spitalele din Gorj

Mai multe spitale din Gorj au reușit să angajeze medici în ultima perioadă. Spitalul din Rovinari a anunțat angajarea dr. Patricia Lupulescu, medic specialist ORL. “Vă așteptăm în cadrul Ambulatoriului Integrat pentru investigații în sfera ORL, tratarea diverselor patologii sezoniere sau cronice și pentru efectuarea altor proceduri specifice”, a transmis spitalul din Rovinari.

Și Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu are un nou medic. Este vorba de Oana Maria Nițu-Scăueru, care a câștigat concursul organizat recent de spital pentru ocuparea postului vacant de medic specialist în obstetrică-ginecologie.

Spitalul din Novaci a reușit aducerea a cinci medici. Astfel, medicul psihiatru Nicolae Cristian Honcea va lucra în ambulatoriul spitalului, iar Cristina Veronica Florea a obținut postul de medic rezident anul V la Compartimentul Obstetrică-Ginecologie.

Spitalul Orășenesc Novaci are un nou medic ORL în persoana lui Andrei Eduard Gheorghe. Pe perioadă determinată, unitatea va dispune de serviciile dr. Constantin Barbu, medic specialist în chirurgie generală. Denisa Elena Milcioiu a câștigat concursul pentru postul de medic în cadrul secției de Chirurgie generală. 

Vizualizări: 3,819

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: