Actualitate

Burlan: Consiliul de Supraveghere a făcut un zid în fața ARC Consulting

Daniel Burlan, fostul manager al Complexului Energetic Oltenia, a explicat de ce a apelat la instanța de judecată să suspende procesul de selecție pentru Directorat. Cum a cerut explicații la toate ușile și toate ușile au rămas închise, i-a mai rămas doar calea instanței, iar instanța a suspendat procedura până la clarificarea lucrurilor.

 

Într-o emisiune la Tele 3, Daniel Burlan, a declarat că a făcut contestații peste tot după ce a fost tăiat de pe lista pentru selecția directorilor companiei. „Îmi pare rău să vorbesc despre procese, dar sunt nnecesare când ai în față niște oameni care produc derapaje și acțiuni de abuz. Am solicitat suspendarea actului prin care mi s-a comunicat că nu am dreptul să particip la această selecție până la judecarea pe fond a contestației. Am depus contestația la Ministerul Energiei ca autoritate tutelară. Am transmis contestația și către ARC Consulting și Consiliul de Supraveghere, fără să primesc vreun răspuns”, a declarat Burlan.

 

Mai departe, Burlan a afirmat că șefii Consiliului de Supraveghere au făcut un zid în fața firmei care s-a ocupat de selecție și i-a girat toate acțiunile. Burlan a mai subliniat cum stenogramele publicate de Sabotorii din dosarul deschis de procurori l-au convins că e ceva necurat în această selecție și că, de la început, s-a urmărit un Directorat din trei oameni, fix cei trei care au fost aleși, și încă unul... de paie, ușor de manevrat.

 

„Am fost îndreptățit să contest această procedură la instanța de contencios administrativ. Procesul este suspendat până la judecarea pe fond a contestației. Nu aș fi vrut să ajung în această situație. Am fost nevoit să o fac fiindcă acțiunile întreprinse de mine au fost inițial împotriva lui ARC Consulting numai că Consiliul de Supraveghere a făcut un zid în fața ARC și a legiferat toate acțiunile acestei firme de recrutare care are în componență doi psihilogi și un psihoterapeut. Au fost și membri de CS care au făcut opoziție, dar ceilalți au fost trup și suflet cu această societate. Inițial nu am știut ce se întâmplă, dar după ce au apărut în Sabotorii mai multe stenograme dintr-un dosar de urmărire penală, văzând că se garanta un Directorat de trei și, culmea, am văzut, coincide cifra trei cu cei trei și se mai propunea un al patrulea membru care să fie de încredere”, a mai subliniat Daniel Burlan într-o emisiune la Tele 3.

Vizualizări: 1,869

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: