Actualitate

Burlan suspendă procedura de selecție de la CEO

Daniel Burlan a reușit astăzi să suspende, în instanță, procedura de selecție a managerilor de la Complexul Energetic Oltenia.

"Admite cererea de suspendare. Dispune suspendarea executării adresei "Comunicare" cu nr. 156/19.01.2023 până la soluționarea definitivă a dosarului 909/95/2024 înregistrat la Tribunalul Gorj. Executorie de drept. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Gorj. Pronunțată, azi, 13.03.2024, la Tribunalul Gorj, prin punerea solu?iei la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței", a decis astăzi instanța.

Reamintim că firma Arc Consulting SRL a semnat contractul pentru a se ocupa de selecția viitorilor directori ai CE Oltenia chiar cu doi dintre actualii directori, pe care i-a și trecut pe lista scurtă pentru un mandat de patru ani. A trecut pe lista scurtă doar trei dintre cei circa 30 de candidați, adică pe semnatarii contractului, Plaveti și Trufelea, dar și un al treilea director, Ion Bălășoiu.

În ciuda conflictului de interese evident, Consiliul de Supraveghere a vrut să finalizeze procedura, oprită acum de Tribunalul Gorj.

Vizualizări: 4,027

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: