Actualitate

Medici cu jumătate de normă, la Ambulanța Gorj

Serviciul Județean de Ambulanță Gorj are vacante maimulte  posturi de medici, a anunțat managerul Tiberiu Tătaru, care a precizat că a reușit să se discute cu patru tineri medici, iar aceștia s-au arătat interesați să susțină un concurs în vederea ocupării unui post, cu jumătate de normă la SAJ.

„Eu sper ca anul 2023 să vină cu rezolvarea acestei situații, în sensul că deja am reușit să capacităm un nou medic, iar în luna ianuarie, cel târziu în februarie, o să scoatem la concurs cel puțin 6 jumătăți de posturi de medic. 4 jumătăți vor fi în specialitatea medicină de urgență și două în specialitatea medicină de familie”, a explicat Tiberiu Tătaru, la Radio Infinit. 

Managerul SAJ a precizat că există deja o serie de medici care și-au manifestat interesul de a lucra cu jumătate de normă, motiv pentru care s-a și procedat la scoaterea la concurs în acest mod a posturilor. 

Anul trecut au fost chiar și 24 de ore fără medici pe ambulanță, din cauză că de ani buni nu s-a prezentat nimeni la concursurile organizate, iar personalul existent s-a pensionat.

Vizualizări: 2,487

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: