Actualitate

Mașini, telefoane și alte bunuri scoase la vânzare de fiscul gorjean

Tot mai multe firme din Gorj au probleme cu plata dărilor către stat, drept pentru care au fost executate silit, iar bunurile lor sunt acum vândute de Fisc. 

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Gorj va organiza în data de 7 septembrie o licitație publică, la Târgu Jiu, în cadrul căreia vor fi vândute bunuri mobile și imobile deținute de cinci societăți debitoare de pe raza județului. 

Furia Trans SRL din Târgu Jiu este una dintre firmele care înregistrează debite la bugetul statului. Finanțele din Gorj au scos la vânzare o autoutilitară MAN TGA a societății, ce va fi vândută la un preț de pornire de 11.186 lei. 

Și societatea comercială Aleelentoys SRL, tot din municipiul Târgu Jiu, se află în aceeași situație. În cazul său, la licitație va fi vândută o autoutilitară Dacia Logan, la un preț de pornire de 8.400 lei. 

De asemenea, nu mai puțin de 33 de bunuri ale societății Confprest Exim SRL din municipiu vor fi vândute în cadrul aceleași licitații. Este vorba de bunuri precum mașini de cusut, de călcat, de cusut butoniere, telefoane mobile, etc. Acestea valorează de la câteva zeci de lei până la câteva mii. 

O altă societate ale cărei bunuri vor fi vândute la licitație din 7 septembrie este Vilaroda Mob SRL-D din Târgu Jiu. Vor fi valorificate bunuri precum mașină de frezat, de șlefuit, prese și alte diverse sisteme. 

Datoare la stat este și firma Moltisanti Com SRL din Ciuperceni. În cazul său, finanțiștii au scos la vânzare un frigider Indesit, la un preț de pornire de 950 lei, dar și o mașină de spălat Indesit, pentru care vor să obțină cel puțin 1.425 lei. 

Cei interesați să cumpere astfel de bunuri vor trebui să participe la licitație, iar până atunci trebuie să prezinte oferte de cumpărare. Licitația va începe la ora 11.00.

Vizualizări: 2,941

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: