Eveniment

Mașini lovite la Copăcioasa

Un eveniment rutier a avut loc în urmă cu puțin timp la Copăcioasa, în județul Gorj. Din primele informații, sunt trei mașini avariate.

Un șofer a postat imagini pe un grup de socializare dedicat șoferilor. Oamenii spun că unul dintre șoferi s-ar fi speriat de bătrâna care merge zilnic cu cadrul pe acest drum.

“Din câte înțeleg, e de la baba cu cadrul, se sperie unul și intrară mașinile una în alta”, a comentat cineva. “Urma și asta, era logic, și cred că mai urmează, Doamne ferește să dea cineva peste ea. Am pățit și ieri cu ea fix in locul ăla, am dat semnal chiar daca nu puteam să mă trag mai în stânga sa o vadă și cel din spatele meu”, a scris un șofer. “Femeia aia e un pericol atât pentru toți șoferii care trec pe acolo, cât și pentru ea ca nu realizează în risc se pune și pe ea și pe alții, și cel mai trist este ca absolut nimeni nu ia masuri în cazul ăsta”, este o altă reacție.

Din păcate, șoferii se tot plâng de această femeie care merge cu cadrul pe marginea drumului și chiar pe carosabil, dar nimeni nu a luat vreo măsură.

 

Vizualizări: 1,304

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: