La modă

Mașini elegante disponibile la Elite Cars Leasing

Dacă te numeri printre cei pasionați de lux și eleganță, atunci la Elite Cars Leasing este locul în care poți obține acest lucru pentru mașina ta. Disponibilitatea de autoturisme este una mare, iar în cadrul acestei companii se află unele dintre cele mai luxoase branduri și nu numai. Pentru foarte mulți dintre șoferi, o mașină luxoasă înseamnă mult, iar de cele mai multe ori nu o achiziționează din cauza prețului. Ei bine, la Elite Cars Leasing aceasta poate fi a ta în sistem leasing, compania oferindu-ți posibilitatea de a cumpăra mașina visurilor tale. Atât pe site, cât și în cele 3 showroom-uri poți vedea disponibilitatea mașinilor, dar și informații referitoare la procesul de leasing.

În bune condiții ai ocazia de a cumpăra mașina pe care ți-o dorești. Dacă totuși aceasta nu se află pe stoc, ai ocazia de a o solicita la comandă. Echipa care se ocupă de acest aspect te invită să descoperi autoturismul la care visezi, iar în funcție de preferințele tale acesta îți poate fi adus la comandă. Elite Cars Leasing colaborează cu dealeri autorizați, așadar vei putea fi sigur că este o investiție sigură și de succes. Fiecare client poate avea parte de mașina dorită, în bune condiții, din surse sigure și verificate riguros din punct de vedere tehnic. Autoturismele sunt certificate, iar pentru a reduce costurile ai două posibilități.

Dacă vrei să cauți pe site modele de Audi in leasing sau te-ai decis deja asupra unuia, poți reduce din prețul plătit prin trade-in sau buy-back pentru un model mai nou de autoturism. Unele dintre cele mai cunoscute branduri te așteaptă pentru a descoperi ceea ce îți dorești, atât pe site, cât și în cele 3 showroom-uri.

Locații fizice pentru doritorii de autoturisme luxoase

Elite Cars Leasing îți oferă posibilitatea de a descoperi disponibilitatea de mașini în cele 3 locații fizice. Poți vizita showroom-ul din București, Brașov și Bacău. Totodată, ai alte masini de vanzare in leasing aici, fără să mai fie necesar să te deplasezi din confortul propriei case. Elite Cars Leasing le pune la dispoziția clienților tot confortul pentru a se bucura de un nou autoturism, în condiții optime. 

Pe site poți verifica întreaga gamă de mașini și poți vizualiza dacă autoturismul dorit este pe stoc. Printre cele mai populare branduri se numără BMW, Land Rover, Aston Martin, Maserati, Lamborghini, Tesla, Porsche, Audi sau Mercedes. Site-ul te așteaptă cu toate detaliile privind mașinile cumpărate în leasing.

Proces simplu și sigur pentru leasing

În cazul în care te-ai decis deja asupra unui autoturism și vrei ca acesta să fie achiziționat în leasing, află că procesul este unul simplu și sigur. În cadrul companiei Elite Cars Leasing ai toate detaliile legate de acest aspect, cât și informații despre fiecare autoturism în parte. Faptul că ei colaborează cu dealeri autorizați elimină riscul ca mașina să fie defectă sau să aibă probleme ascunse.

Fiecare autoturism este testat și verificat înainte de a fi cumpărat, așadar nu trebuie să te îngrijorezi în acest sens. 

 

Contact:

 

0759 801 800

[email protected]

Vizualizări: 616

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din La modă:

Citește și: