Eveniment

Mașină parcată lovită de un șofer beat

Un gorjean din Turburea a fost condamnat la amendă penală, după ce s-a urcat beat la volan și a lovit o mașină parcată. Bărbatul, de meserie consultant vânzări, a fost condamnat săptămâna trecută, la Judecătoria Târgu Cărbunești, la plata unei amenzi penale de 6.750 lei amendă penală, echivalentul a 225 zile-amendă înmulţit cu suma de 30 lei corespunzătoare unei zile-amendă.

Fapta s-a petrecut în aprilie anul trecut, când lucrătorii Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești au constatat faptul că, pe DJ 661 Turburea, s-a produs un accident de circulație, în sensul că au identificat două autovehicule aflate pe drumul public care prezentau avarii.

Din relatările celor doi proprietari a rezultat că un autoturism era staționat pe partea dreaptă a drumului județean și fusese lovit de alt autoturism.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Bărbatul a recunoscut că a băut bere și vin cu ocazia fiului său, în vârstă de 1 an, la un lac de pe raza comunei Turburea. În timp ce se deplasa pe drumul public al satului Turburea, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul vehiculului și a lovit o mașină, ajungând apoi în șanțul din marginea șoselei. În urma impactului, ambele autovehicule au suferi avarii însă nu a fost rănită nicio persoană.

Sentința Judecătoriei Târgu Cărbunești nu este definitivă.

Vizualizări: 690

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: