Eveniment

Mașină furată, găsită în Gorj

O mașină furată în Hunedoara a fost găsită în județul Gorj. 

"În cursul nopții trecute, în jurul orei 00.05, ca urmare a activităților investigative privind furtul în scop de folosință comis în data de 13 septembrie 2023, pe raza municipiului Petroșani, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Petroșani și cei ai Serviciului Investigații Criminale Hunedoara, cu sprijinul poliţiştilor IPJ Gorj și a jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj, au depistat autoturismul sustras, pe raza localității Bumbești Jiu”, a comunicat IPJ Hunedoara. 

În interiorul autoturismului, a fost depistat tânărul de 18 ani, din municipiul Petroșani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt reclamate. 

Cu ocazia controlului corporal și a examinării autoturismului, nu au fost identificate arme letale sau netale ori obiecte interzise la deținere. 

Tânărul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Petroșani pentru audieri, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere. 

 

Vizualizări: 850

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: