Eveniment

Mașină explodată în parcare, om de afaceri decedat

O mașină a explodat sâmbătă în parcarea unui supermarket din Arad, fiind vorba de mașina unui cunoscut om de afaceri local, Ioan Crişan. Bărbatul de 66 de ani a fost găsit carbonizat.

Maşina omului de afaceri ar fi explodat când el a vrut să plece. Conform surselor, sunt audiate în prezent persoane care locuiesc în zona unde a avut loc explozia, în condiţiile în care suflul a spart mai multe ferestre ale blocului la parterul căruia se află supermarketul, fără a exista alte persoane rănite.

O echipă de anchetatori de la Bucureşti a plecat spre Arad, cu un elicopter, pentru a prelua cercetările în acest caz.

Ioan Crişan deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est, amenajată de mai mulţi ani în perimetrul unei foste fabrici de cânepă situată la câţiva kilometri de municipiul Arad. Ferma are 22 de bazine alimentate cu apă termală provenită dintr-un foraj adânc de 900 de metri, iar o parte dintre acestea sunt populate de zeci de tone de peşte.

Ioan Crişan a adus într-un bazin termal şi câţiva crocodili, cu intenţia de a dezvolta pe viitor o fermă care să producă carne de crocodil, căutată în restaurantele din unele ţări vestice, unde exporta şi somn african.

actualizare:  Autoturismul era marca Mercedes și a explodat la scurt timp după pornirea de pe loc a autovehiculului,. Omul de afaceri ar fi tatăl Laurei Bîlcea, fosta soție a deputatului PNL Sergiu Bîlcea.

Vizualizări: 9,091

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: