Eveniment

Mașină de poliție, răsturnată pe plafon!

O mașină de poliție aflată în misiune s-a răsturnat pe o stradă din Sighișoara, după ce o șoferiță a tăiat calea autospecialei. 

Accidentul a avut loc marți după-amiaza, pe o stradă din Sighișoara unde mașina de poliție s-a răsturnat, după ce s-ar fi ciocnit în trafic cu un autoturism condus de o tânără de 23 de ani. 

"Din primele date reiese ca impactul s-a produs între un autoturism, la volanul căruia se afla o femeie de 23 de ani, și o autospecială, condusă de un polițist din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Sighișoara, aceasta din urmă răsturnându-se pe partea carosabilă", a transmis IPJ Mureș.

În imaginile surprinse imediat după accident, se poate observa cum mașina de poliție e cu roțile în sus, iar din ea iese un fum alb. Mai mulți bărbați, martori la scenă, au încercat  să îl scoată pe agentul de poliție din mașină, iar alții au pulverizat cu extinctoarele spre autoturismul răsturnat. 

După ce a fost scos din autoturism, agentul de poliție a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Testările cu aparatul etilotest au avut rezultat negativ, a transmis IPJ Mureș.

Vizualizări: 1,301

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: