Eveniment

Mașină de poliție, înconjurată de sute de tineri

Scene îngrijorătoare au fost înregistrate în noaptea de joi spre vineri la Craiova, unde câteva sute de tineri au înconjurat o mașină de poliție ajunsă acolo la sesizarea mai multor șoferi care reclamau organizarea de liniuțe și drifturi.

A fost nevoie de intervenția agenților de la Serviciul de Acțiuni Speciale pentru a restabili ordinea publică. Imagini cu autospeciala polițiștilor înconjurată de sute de tineri, dar și cu intervenția în forță a „mascaților“ au fost publicate pe rețelele de socializare.

 
Reprezentanții Sindicatului Polițiștilor Dolj spun că acesta este rezultatul haosului creat de lipsa de management de la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Dolj, instituție condusă prin detașare de mai bine de trei ani.


„Haosul instalat la I.P.J. Dolj odată cu înscăunarea numitului de nota 5 continuă! Noaptea trecută, într-o parcare unde se organizează curse ilegale, polițiștii de la BPR s-au întâlnit cu neprevăzutul! Dacă nu interveneau mascații erau înconjurați! Așa e la Craiova, așa va fi mereu!!! Domnule ministru Cătălin Predoiu, când trimiteți autobuzul la Craiova?“, se arată în mesaj.

 

Vizualizări: 1,022

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: