La modă

Maria Constantin a dezvăluit strategia de la Survivor 

Solista de muzică populară din Gorj, Maria Constantin, a fost prima eliminată de la Survivor 2023, artista dezvăluind acum că a ieșit din show-ul cu cea mai mare audiență în România în urma unei strategii care nu a mai funcționat la votul publicului. 

Strategia Faimoșilor era simplă, la o logică corectă, și ar fi trebuit să îl ajute pe Gheboasă să părăsească Republica Dominicană, pentru că acesta nu s-a adaptat condițiilor vitrege de la acest concurs și le-a cerut colegilor să îl nominalizeze la eliminare ca să plece la votul publicului. Pentru că din acest show se poate pleca la vot sau prin abandon, dar în caz de abandon există și unele urmări. 

Dar socoteala de acasă nu s-a mai potrivit cu cea de la vot, pentru că Faimoșii au calculat că artista gorjeancă ar avea o mai mare notorietate, implicit și susținere din partea publicului decât trapperul Gheboasă ceea ce nu s-a văzut la vot și așa Maria Constantin a plecat acasă mai devreme decât spera.

Artista a vorbit acum despre eliminarea sa și plecarea lui Gheboasă făcând un live pe Instagram de la hotelul unde era cazată după eliminare.  „Noi discutasem, pentru că într-adevăr, Ghebe nu s-a adaptat chiar din prima zi în care am venit aici. Vedeam cât îl macină că stă aici, departe de familie. Am încercat să-l susținem. Strategia grupului a fost să nominalizăm persoane care au influență foarte mare ca să fie cel mai nevotat, deși sună urât, pentru că voia să plece acasă și de aici s-a ajuns la chestia asta. Ionuț a considerat că eu sunt super cunoscută și atunci a mizat pe mine, deși nu asta fusese discuția. Din punct de vedere sportiv, poate am fost cel mai slab concurent, dar ținând cont și faptul că eu nu am făcut sport în viața mea”, a spus Maria Constantin pe Instagram.

Maria Constantin a fost nominalizată la eliminare de Ionuț Iftimoaie iar Gheboasă a ales să plece apoi prin abandon.

Pentru că au plecat practic doi Faimoși, și pentru ca show-ul să fie echilibrat, cei de la Pro Tv vor introduce un alt concurent în ediția specială care este programată duminică seară, de la ora 20:00. Conform celor de la Fanatik, spre Dominicană ar fi plecat în cursul săptămânii Kamara, solistul trupei Alb și Negru. 

 

Vizualizări: 723

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din La modă:

Citește și: