La modă

La cine visează cea mai frumoasă fotbalistă din lume 

Ana Maria Markovic este considerată cea mai frumoasă fotbalistă din lume, sportiva croată fiind legitimată la Grasshoppers Zurich.

Frumoasa croată de 22 de ani a avut evoluții bune la formația de club și a fost selecționată la echipa națională. Cu nouă selecții în naționala Croației și cu un gol marcat, Ana Maria a nominalizat și fotbalistul care-i este idol din țara natală, nimeni altul decât Luka Modric.

Ana Maria ar vrea să-l întâlnească și pe Cristiano Ronaldo, după ce a postat un selfie și l-a etichetat pe acesta.  ”Luka Modric este, cu siguranță, un mare model pentru mine. Este un fotbalist de talie mondială și un jucător de referință pentru Croația. Dar jucătorul meu preferat, la nivel mondial, este Cristiano Ronaldo, datorită modului său disciplinat de a fi. Este foarte important ca în sport să dai totul și să ai o mentalitate ca a lui”, a spus Markovic, într-un interviu acordat celor de la 20min.

Anei i-ar plăcea să ajungă să-l cunoască și personal pe Cristiano Ronaldo pentru a-i împărtăși personal admirația pe care i-o poartă.

Vizualizări: 917

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din La modă:

Citește și: