La modă

Îngrijire pentru porumbeii voiajori, cu gama de produse columbofile de calitate

Iubitorii de animale știu că prietenii lor necuvântători au nevoie nu doar de afecțiune și de atenție, dar și de îngrijire în permanență, cu produse specifice. De la hrană și vitamine, până la medicamentele cu care sunt tratați, ei ne vor răsplăti dacă ne vom preocupa de sănătatea lor și de felul în care sunt îngrijiți. 

 

În special porumbeii și mai ales cei voiajori, au nevoie de anumite produse, deoarece distanțele pe care le parcurg îi epuizează din punct de vedere fizic. 

 

Oferindu-le un tratament adecvat în mod constant, îi vom avea mai mult timp sănătoși și în formă. 

 

Produse special concepute pentru porumbeii voiajori 

 

Sunt persoane pentru care creșterea și îngrijirea porumbeilor voiajori este o afacere căreia îi dedică timp și resurse. Aceștia se aprovizionează cu toate cele necesare de la magazinul online Produse Columbofile. Aici știu că vor găsi o gamă diversificată de produse specifice, inclusiv medicamente pentru porumbei voiajori. 

 

Nu trebuie deci să caute prin magazinele fizice, deoarece cu un singur click pot pune în coș tot ceea ce au nevoie pentru hrana și vitaminizarea porumbeilor. Acestea sunt produse special concepute pentru porumbei, din formule și ingrediente atent alese, dar mai ales în dozajul potrivit și vin cu instrucțiuni de folosire. 

 

O gamă largă de produse columbofile, cu efecte pe termen lung 

 

Nu este suficient ca porumbeii să fie doar hrăniți, este la fel de important să fie și verificați periodic de către un medic veterinar care poate depista din timp semnele vreunei afecțiuni. 

 

În cazul în care ei prezintă vreun deficit de vitamine acest lucru se poate remedia alegând din gama de produse columbofile un recipient cu multiminerale mixate, în greutate suficientă de 10 kilograme. Acesta conține calciu, fosfor și o combinație de vitamine 100% natural. Suplimentul este indicat atât în perioada de reproducere, cât și în perioade mai intense cum ar perioada concursurilor. 

 

Combinația bogată de minerale, oligoelemente și nisip asigură o digestie optimă și aduce un aport nutritiv de care porumbeii au nevoie. 

 

Cum se întrețin porumbeii pe perioada concursurilor 

 

Aceasta este o perioadă stresantă, deoarece porumbeii sunt supuși unor presiuni, ceea ce îi face să piardă din greutate. Însă cu ajutorul produselor columbofile acest lucru poate fi prevenit din timp. 

 

Și anume, prin administrarea de lecitină, un combustibil muscular de înaltă calitate. Dat fiind faptul că lecitina este un supliment valoros, porumbeii vor fi hrăniți cu ea în mod constant. Este recomandat consumul de 2 sau de 3 ori pe săptămână, o lingură la un kilogram de hrană. Important este să se agite bine produsul înainte de utilizare, care va fi păstrat la temperatura camerei. 

 

Aport de vitamine naturale din grupa B, după tratamente pentru refacere

 

Un produs 100% natural care aduce un aport de vitamine naturale din grupul B, Vitaminor este recomandat pentru vitalitate, în perioada de fecundare, creștere și năpârlire, pe toată perioada sezonului sportiv, dar și în timpul tratamentelor antiparazitare. Se amestecă, de cel puțin de două ori pe săptămână, cu rația de grăunțe. 

 

Procedând astfel, porumbeii voiajori vor fi mereu sănătoși și în formă maximă. 

 

Mai multe detalii despre medicamente pentru porumbei voiajori, produse și livrare, găsiți pe pagina oficială. 

 

Contact: [email protected]

 

Vizualizări: 567

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din La modă:

Citește și: