Politică

Marcel Romanescu: Cetățeanul nu poate fi păcălit!

Primarul Marcel Romanescu lămurește lucrurile după ce contracandidatul său Iulian Popescu a declarat în periplul său pe la posturile de radio și televiziune locale că va fi spart asfalful turnat pe bulevardul Victoriei pentru lucrări demarate de Aparegio. Romanescu a subliniat că este exclus să se intervină în această zonă după ce s-a asfaltat strada. 

 

"Nu voi turna nici un petic de asfalt acolo unde trebuie introduse utilitățile", sunt asigurările venite de la primarul Romanescu. 

 

„Nu m-am apucat să asfaltez înainte de alegeri. În 2023 și 2024, s-au finalizat toate proiectele pentru trotuare, bulevarde. Am declarat că nu voi turna niciun petic de asfalt acolo unde trebuie introduse utilitățile. Niciodată! Lucrurile acestea se văd. Cetățeanul nu poate fi păcălit. Dacă Târgu Jiul ar avea toate utilitățile și rețelele înlocuite, cea mai simplă intervenție ar fi cea de a turna covorul asfaltic. În șase luni, Târgu Jiul ar fi în totalitate asfaltat. Luăm un exemplu: Bulevardul Victoriei. Ne-a luat trei săptămâni și vorbim de aproape trei kilometri de stradă. E cea mai scurtă durată pentru o intervenție pentru un bulevard. Merită să asfaltăm și să venim apoi să introducem utilități?”, a subliniat Marcel Romanescu.

 

 

Clarificările vin după ce Iulian Popescu și gașca lui le-au spus târgujienilor că strada va fi spartă curând ca să facă Aparegio lucrări în zonă. „Anul acesta e exclus să se poată interveni pe aceste bulevarde. Aparegio are trei proiecte cu finanțare europeană: proiectul de nord, pe vest – care e început, dar se derulează cu mari sincope și disconfort, proiectul de pe sud. Singurul în execuție e cel de vest, din zona Marin Sorescu. Aparegio e o mare problemă a comunității din Târgu Jiu. Direct proporțional cu creșterea tarifului nu vedem creșterea calității serviciilor. Crești serviciile de două ori, dar serviciile nu cresc”, a mai declarat primarul într-o emisiune la Radio Accent.

Vizualizări: 1,094

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: