Social

Maraton de vaccinare și la Rovinari

Rovinărenii și nu numai sunt invitați să se vaccineze la... maraton. Și Primăria Rovinari vrea să intre în rândul celor care au reușit să crească numărul persoanelor imunizate așa că va organiza un maraton de vaccinare la sfârșitul acestei săptămâni, pe bulevardul din centrul orașului.

Mai exact, vineri, oricine vrea să se imunizeze anti-Covid poate merge să se vaccineze cu Pfizer, la centrul de vaccinare amenajat pe bulevardul din oraș, fără să se programeze.

Edilul Robert Filip a făcut apel la localnici și nu numai să se vaccineze pentru că, susține el, doar așa se poate reveni la normalitate.

„Cu ajutorul vostru, de la Rovinari poate fi dat semnalul revenirii la normalitate, semnalul recăpătării libertății depline. Cum putem face asta? Foarte simplu! Prin vaccinare, prin imunizare în masă. În cel de-al douăsprezecelea ceas trebuie să conștientizăm cu toții că vaccinarea rămâne unica soluție pentru stoparea pandemiei care a bulversat întreaga lume. Așadar, vineri, 14.05.2021, dăm startul maratonului vaccinării și vă aștept la Centrul de vaccinare împotriva COVID-19 de la Rovinari pentru a începe procesul de imunizare prin administrarea primei doze de vaccin Pfizer. Chiar dacă v-ați vaccinat deja, puteți contribui foarte mult. Convingeți-vă prietenii, părinții, bunicii, vecinii sau apropiații și vino cu ei la vaccinare. Nu este nevoie de programare și tot ce trebuie să aibă asupra lor este actul de identitate. Acest mesaj este adresat nu numai rovinărenilor ci și tuturor locuitorilor județului Gorj și, de ce nu, tuturor românilor care doresc să se vaccineze la Rovinari. Mă bazez pe voi foarte mult”, a fost anunțul lui Robert Filip.

Circa o sută de mii de doze de vaccin au fost administrate până acum în Gorj.

Vizualizări: 1,611

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: