Social

Handbalul feminin crește frumos la Târgu Jiu

După mulţi ani de pauză, la Târgu-Jiu s-a conturat un proiect frumos, Clubul Sportiv Municipal (CSM) începând să facă performanţă. Junioarele de la echipa de handbal s-au calificat la Turneul Semifinal, disputat pe teren propriu, la Sala Sporturilor din Târgu-Jiu, în perioada 12-14 mai. 

Handbalistele de la CSM Târgu-Jiu se întrec în performanţe, echipa de junioare 3 ţinând steagul sus după ce senioarele au intrat în lupta pentru promovarea în primul esalon handbalistic. 

Primul meci al tinerelor handbaliste este chiar miercuri împotriva celor de la CS Marta Baia Mare. În celelate meciuri acestea vor întâlni CSM Slatina, HC Sportiv Cîtu Timişoara, Şcoala Generală Nr.7 Timişoara şi CSS 2 Baia Mare.

Prestaţia handbalistelor va putea fi vazută pe pagina de facebook a CSM Târgu-Jiu, accesul spectatorilor fiind restricţionat. "Din păcate, nu vom putea încuraja fetele din tribune, dar le putem urmări evoluând live pe pagina clubului. Suntem alături de ele și de antrenorul Andrei Enache și sunt convins că vom avea rezultate foarte bune", a spus Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu-Jiu. 

În acest moment, CSM Târgu-Jiu are o echipă în prima ligă, fiind vorba de echipa de baschet, iar şansele să avem o a doua echipă într-un prim eşalon sunt mari, senioarele de la handbal începând lupta pentru promovare din data de 14 mai.

Vizualizări: 1,466

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: