Actualitate

Mandate prelungite pentru șefi de parchete și judecătorii

Secția pentru Judecători din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a prelungit în ședința din 17 iunie mandatele unor șefi de judecătorii și tribunale.

Printre acestea și mandatul judecătoarei Merișescu la șefia Judecătoriei Târgu Cărbunești din județul Gorj. “Prelungirea delegării doamnei judecător Merișescu Mihaela Carmen în funcția de președinte al Judecătoriei Târgu Cărbuneşti, începând cu data de 20.07.2021, până la ocuparea funcţiei, prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni”, este decizia CSM.

Pe 22 iunie, Secția de procurori a CSM a admis propunerea de delegare în funcţia de procuror şef Secţie urmărire penală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a lui Onescu Andrei Cristian, procuror la această unitate de parchet.

De asemenea, a fost admisă propunerea de delegare în funcţia de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Novaci a lui Dăianu Andrei Mădălin, procuror la această unitate de parchet.

Procurorul Bîjnea Cătălin Constantin a fost delegat în funcţia de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti.

De asemenea, a mai fost aprobată delegarea procurorului Tomoiu Sorin Gabriel de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova.

CSM a mai decis și prelungirea delegării în funcţia de prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu a procurorului Ileana Enache. Și procurorul Ileana Grecu a beneficiat de o prelungire a delegării în funcţia de prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, la fel și procurorul Camelia Caragea în funcţia de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

Vizualizări: 2,638

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: