Social

Lipsă de personal la Serviciul de Permise şi Înmatriculări Gorj

Este lipsa acută de personal la Serviciul Județean de Permise și Înmatriculări Gorj. În acest moment, la acest serviciu, activitatea se desfăşoară cu 13 angajaţi, dintre care 4 sunt examinatori pentru proba practică. 

"În continuare ne luptăm cu o lipsă acută de personal la nivelul serviciului. Am făcut toate demersurile şi le vom face în continuare pentru a completa organigrama instituţiei. În acest moment, 13 lucrători îşi desfăşoară activitatea, 4 sunt examinatori la proba practică, restul de personal fiind la înmatriculări, preschimbării permise şi examinare probă teoretică. Linia de muncă examinări a fost şi va rămâne linia cu probleme privind lipsa de personal", a declarat Ştefan Țacu, directorul Serviciului. 

Acesta spune că, în perioada sărbătorilor pascale, programul de lucru va fi acelaşi, având doar două zile libere, pe 30 aprilie şi 3 mai. "Noi ne vom desfăşura activitatea normal, conform programului de până acum. Ca zile libere vom avea două, 30 aprilie şi 3 mai", a spus Ştefan Țacu.

Vizualizări: 1,643

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: