Actualitate

Mandat prelungit pentru supraveghetorii CE Oltenia

Acționarii CE Oltenia vor aproba în ședința ordinară din data de 21 martie prelungirea mandatelor a doi dintre membrii Consiliului de Supraveghere al companiei. Este vorba de Nicolae Bobu și Alexandru Gătejescu, ale căror contracte expiră în data de 25 martie. Mandatele ar urma să fie prelungite cu două luni, calculate de la data expirării, deci până în 25 mai. 

Și mandatele celorlalți cinci supraveghetori vor fi prelungite, tot cu două luni, însă într-o altă ședința a AGA, programată pentru data de 14 aprilie. Este vorba de Alexandru Marcoci, Constantin Vlad, Mădălin Georgescu, Vladimir Tanasiev și Mădălin Eftenoiu, ale căror contracte expiră în 20 aprilie. 

În cadrul aceleiași ședințe, acționarii vor fi informați despre inițierea procedurii de achiziție a serviciilor unui expert independent pentru recrutarea de personal de conducere în vederea selecției membrilor Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia. 

Consiliul de Supraveghere este condus de Alexandru Marcoci, în calitate de președinte. Membrii neexecutivi beneficiază de o remunerație fixă brută lunară egală cu de două ori media pe ultimele 12 luni a câștigului salarial mediu brut lunar pentru activitatea desfășurată conform obiectului principal de activitate înregistrat de societate, la nivel de clasă. 

Vizualizări: 1,822

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: