Eveniment

Mamă beată, filmată când își agresa fiica

O femeie din comuna gorjeană Văgiulești a fost condamnată la începutul acestei săptămâni la trei luni de închisoare, cu amânarea executării, pentru că și-a amenințat și agresat propria fiică. Fata a reușit să filmeze totul și astfel a scăpat de calvar, pentru că acum locuiește cu tatăl său.

De altfel, cea acuzată și-a recunoscut fapta. “În cursul urmăririi penale, inculpata a declarat că într-o zi din luna octombrie 2021, după ce a revenit la domiciliu, fiind sub influența alcoolului, le-a găsit în una dintre camerele imobilului pe cele două fiice ala sale, care erau așezate în pat și discutau. Întrucât a găsit mai multe vase nespălate, s-a enervat, a început să țipe la persoana vătămată ##, a luat vasele în mână, le-a spart de podea, după care a lovit persoana vătămată în zona piciorului stâng cu muchia unui cuțit, iar persoana vătămată ## a început să plângă și să țipe zicând că vrea să sune la poliție. De asemenea, inculpata a mai declarat că în momentul în care și-a dat seama că este filmată de persoana vătămată, s-a năpustit în pat peste persoana vătămată și a început să o tragă de păr”, se arată în documentul de la Judecătoria Motru.

Minora a fost lovită în picior cu muchia unui cuțit. Instanța a stabilit un termen de supraveghere de doi ani pentru femeia acuzată de agresiune.

 

Vizualizări: 1,213

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: