Anchetă

Lupulescu, condamnat cu executare

Inspectorul DSVSA Gorj care, în urmă cu un an, a ucis o femeie pe trecerea de pietoni din fața Consiliului Județean Gorj, a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

Judecătoria Târgu Jiu a dispus condamnarea la închisoare cu executare a lui Iulius Cristinel Lupulescu, pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar pedeapsa rezultantă a fost de 3 ani și 6 luni închisoare, în regim de detenţie. 

Inspectorul DSVSA Gorj este obligat, de prima instanță, să achite familiei femeii decedate 60.000 de lei reprezentând daune morale şi, cumulate, în jur de 15.000 de lei daune materiale. 

Iulius Cristinel Lupulescu, inspector în cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a accidentat-o, mortal, pe Mariana Bocea, în vârstă de 57 de ani, și l-a rănit grav pe soțul acesteia, Alexandru Bocea, chiar pe trecerea de pietoni din fața Prefecturii Gorj.

Vizualizări: 2,492

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Anchetă:

Citește și: